1 Звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (34 votes, average: 4,76 out of 5)
Loading...

Откриване на Течове от покрив

Tечoве от Покрив 

Имате  скрити течове от покрив ? Ние ще Ви помогнем да откриете проблемното място с помощта на иновативни технологии и ще съкратим вашите разходи за откриване и отстраняване на проблема. 

течове от покрив

Течове от покрив, ние от ТермоТех  можем бързо да открием проблемния участък и да направим анализ на цялостното състояние на покрива. Идентифицирането на теч от плоския покрив с термокамера е метод при който не се нарушават повърхности. Източника и местоположението на проблема се открива с точност до 97% . Много често, водата когато проникне през покривната конструкция се абсорбира от покривните и облицовъчните материали и навлиза постепенно към конструкцията на сградата.Входа на водата ( проблемният и повреден участък ) може да е на значително разстояние от мястото на появилия се теч. Познати са няколко метода за откриване на течове от покрив като най разпространен е визуалния контакт, чрез локатор и наложилият се като най-точен и надежден през последните години- Термографското обследване. 

Термографско обследване при откриване на теч от покрив

Обследването за откриване на течове от покрив с термокамера ще покаже къде са проблемните зони в покривните конструкции. Термичното изобразяване показва температурните разлики видими. Покрива абсорбира  топлината през деня и когато темперетурите започнат да се понижават след здрачаване, той започва да я освобождава. Влажните зони отделят топлината по-бавно от сухите зони. Поради тази причина тези влажни зони са са много лесно видими  при термографско обследване.

Предимства на термографията

  • Бързо и лесно се обследват големи области.
  • Може да индентифицира и най-малките области на влага, преди те да станат големи .
  • Дава възможност да се направи задълбочена оценка на проблемните зони .
  • Неразрушителен метод който не нарушава допълнително покривните части.

Изберете Термо Тех за откриване на течове от покрив

Ние можем да открием трудни течове в плоски покриви или да предвидим бъдещи такива в слаби области на покрива, където има високи нива на влага.  Виж повече в раздел  Отстраняване на течове.

откриване на течове София

Имате необясним теч или влага? Обадете се сега!  За нас няма течове които са твърде малки или твърде скрити. 0879855955

1 Звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (34 votes, average: 4,76 out of 5)
Loading...
Call Now ButtonОткриване ТЕЧ от Съседи 80лв
error: Content is protected !!