Термокамера Скенер при откриване на Скрити течове

Термокамера – Приложението и при откриване на Скрит Теч от ТермоТех

Професионална Термокамера и Скенер Flir при откриване на Скрити течове от Съседи Парно Покрив Тераса ВиК и др. Предимствата при използването на Термокамера са, че тя насочва нашият специалист от фирма ТермоТех да Ви покаже произхода и размера на всеки Скрит Теч в под и стени без да разрушим вашите повърхности. 

Термокамера от ТермоТех Откриваме скрити течове

Термокамера и Скенер при откриване на Скрити Течове  от фирма ТермоТех .

Ние използваме иновативни и безконтактни технологии за диагностика и откриване на Скрит Теч. Разполагаме с Правилните инструменти като термокамера и скенер Flir за да отговорим на очакванията на Нашите клиенти. 

 С Термовизионната камера могат да се фиксирта различни проблеми. Те могат да са  свързани с проблеми в плоски покривни конструкции, повредени хидоизолационни елементи на тераси, проблеми с водопровод и канализация  и много други проблеми. Но те не винаги може да бъдат индентифицирани ако не знаете какво търсите и не разполагате с правилните инструменти.

Термокамера и Скенер Flir - разполагаме с оборудване и специалисти за откриване на всеки теч

Използваме Термокамера Flir е8  която разполага с MSX  за комбинирано наслагване на изображения  за  по добра визуализация и маркиране на областите на безпокойство. Камерата е с Висока IR  която позволява да видим проблеми под изолации и облицовки и да фиксираме всеки скри теч. За да потвърдим резултатите от термокамерата, ние използваме  Flir MR 176. Това се налага, защото термографската камера не вижда водата. Тя визуализира въздействието на водата върху различните повърхности. 

Когато се използва правилно термографската камера и съпътстващото оборудване , то тя помага да бъде локализиран и фиксиран източника на всеки скрит теч. 

Неоткритият теч може да наводни Вас и Вашите съседи. Обадете се сега  и ние ще ви помогнем за фиксиране на повредените участъци. Контакти Фирма ТермоТех 

Call Now ButtonОткриване ТЕЧ от Съседи 70лв
error: Content is protected !!