цени

Цени откриване на теч

  • Прозрачно ценообразуване
  • Авариен екип за гр.София
  • Авангардни и иновативни технологии

Цени за откриване на течове. Само през Януари 2020г. получавате  Термографска диагностика (Термокамера и Скенер) + Видеодиагностика на сифон и канал на цената на една услуга.  СЪВКУПНОСТ от услуги гарантиращи с едно посещение откриване на всеки скрит теч. 

Цени  откриване на теч, чрез термогафско обследване. Ние сме фирма за безконтактно откриване на течове която комбинира нови технологии и дългогодишен опит на нашите специалисти. Тази кобинация гарантира 97% успеваемот при намирането на течове. Ще Ви покажем в реално време  точното място на теча, източника на проблема  и неговият размер. Ние не само ще открием теча във вашият имот, но ще Ви дадем и препоръки за негоеото отстраняване. Термичното изобразяване е най прагматичния и ефективен метод при откриване на скрити течове на вода и откриване на влага във вашият имот. Нашите квалифицирани техници предоставят важна информация за проблема, подкрепена с термографски доклад  и протокол, който намалява общите разходи в сравнение с конвенционалния метод за откриване на скрит теч на вода. Ние сме фирма за откриване на скрити течове с термокамера Flir. Нашите цени за термографско обследване с термокамера са прозрачни, без скрити такси и условия. Ние  не само може да открием и намерим източника на вашият теч или влага, но може и да го отстраним. Успешно откриваме теч от покрив, теч от съседи, теч от тераса, теч от ВиК, теч от Баня, теч от Стени и всякакви скрити и мистеиозни течове на вода. Нашата успеваемост е над 97%. Повече информация за ремонт и  отстраняване на течове за гр.София може да откриете тук

Ако сте открили, че се нуждаете от услуга откриване на течове с термокамера, не се колебайте, свържете се с нас днес на  тел: 0879855955 . 

УСЛУГА ( Само през Декември към всички услуги получавате ВИДЕОДИАГНОСТИКА на сифон за 0,00лв)ЦЕНАЦЕНА 01.2020г.
Откриване на теч в един имот( 2-e услуги на цената на една) Термокамера Скенер+Видеодиагностека80,00лв.60,00лв.
Откриване на теч м/у два имота100,00лв70,00лв.
Откриване на теч над два имота ( за всеки следващ )15,0010,00лв.
Откриване на теч от покриви, калкани и тераси до 300кв.120,00лв.90,00лв.
Издаване на термографски доклад и протокол0,00лв.0,00лв,
Транспортни разходи за район София0,00лв.0,00лв.
Транспортни рзходи до 50 км. от София25,00лв25,00лв.
ТЕРМОГРАФСКИ ДОКЛАД, ПРОТОКОЛ И ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАСТРАХОВАНИТЕ ИМОТИ0,00.лв.0,00лв.

Промоцоналните цени са валидни до 31.01.2020г

  • Термографският доклад и протокол се предоставят до 5 работни дни  след направеното термографско обследване по имеил адрес предоставен от клиента или по куриерска фирма като доставката е за  сметка на клиента. 

Неоткрития теч може да наводни Вас и Вашите съседи. 

Oбадете се сега
error: Content is protected !!