Отстраняване на теч

Отстраняване на течове и довършителни Ремонти от Специалисти в гр София и страната.

Отстраняване на течове от специалисти в съответната област. Ремонт на теч и довършителни ремонти в Бани, Смяна на подов Сифон, Ремонт  и префугиране на бани и тераси. Безплатна консултация при повредена хидроизолация на покрив. Откриване и Отстраняване на  скрити течове от професионална фирма на достъпни цени в София и Страната. Термографско обследване  при скрит теч между етажи и съседи с Термокамера Скенер и Видеодиагностика за откриване на всеки теч. Точното  фиксиране на теч е водещо за минимизиране разходите за ремонт. 

отстраняване на течове ТермоТех

Отстраняване на течове София от опитни специалисти.

Отстраняване на течове  от скрити тръби от ВиК системата на вашият имот, фуги и плосък Покрив. Ние поемаме ангажимент, че след като открием Вашият теч,  можем и да го отстраним при Ваше желание. Ние сме в състояние да извършим всички ремонти или да Ви препоръчаме фирма за добър водопроводчик  за гр. София при ВиК проблем и партньорски фирми в други области. 

След извършеното обследване за откриване на проблеми със скрит теч и влага с термокамера и на базата констатирани проблеми можем да Ви изготвим оферта и за ремонт на течове и тяхнотo дългосрочно отстраняване.

Цени за отстраняване на течове.

УСЛУГАОПИСАНИЕМЯРКАЦЕНА
Ремонт на плосък покривЦялостен или частичен ремонт на покрив при константиран прoблемкв.мПо договаряне
Отстраняване на ВиК течОтстраняване на теч от ВиК след обследване направено от насбр.В зависимост от размера и вида на проблема
Ремонт на фугиПрефугиране на бани и терасикв.м40,00лв.
Боядисване и ШпакловкаПроeсионално боядисване и шпакловка на стени и таваникв.мВИЖ повече
откриване на течове София

Имате необясним теч или влага? Обадeте се сега!  За нас няма течове които са твърде малки или твърде скрити. 0879855955

error: Content is protected !!
Обадете се сега