Цени откриване на теч с Термокамера

Цени откриване на теч

Цени откриване на теч. Само до 15.08.2024г. получавате  за услуги с термокамера промоционални условия за Термографска диагностика (Термокамера и Скенер Flir) + Видеодиагностика на сифон и канал на цената на една услуга.  СЪВКУПНОСТ от услуги гарантиращи с едно посещение откриване на всеки скрит теч. 

Услуга предоставена от СИИ-МХ ООД ЕИК:203909155

Цени откриване на теч. Успешно Намиране на течове и влага  от ВиК, Покрив, Тераси, Съседи, Бани  и други. Откриваме течове,  мистериозни и скрити зад стена и бетон. Комбинираме дългогодишен опит, знания, умения и модерно оборудване. Достигаме до 98% успеваемост при откриване на теч на вода и влага както и техния причинител. Съчетаваме модерни и иновативни технологии заедно с  конвенционални методи за да останат нашите клиенти доволни. С нашите препоръки  описани в протокол и термографски доклад, вашият ремонт на теч ще бъде лесно изпълним без излишна загуба на време и пари за продължително търсене на проблема и ненужно разрушаване на повърхност

Термокамера за течове цена за термографско изследване

Цени откриване на теч, чрез термографско обследване. Ние сме фирма за безконтактно откриване на течове която комбинира нови технологии и дългогодишен опит на нашите специалисти. Тази комбинация гарантира 97% успеваемост при намирането на течове. Ще Ви покажем в реално време  точното място на теча, източника на проблема  и неговият размер. Ние не само ще открием теча във вашият имот, но ще Ви дадем и препоръки за неговото отстраняване. Термичното изобразяване е най прагматичния и ефективен метод при откриване на скрити течове на вода и откриване на влага във вашият имот. Нашите квалифицирани техници предоставят важна информация за проблема, подкрепена с термографски доклад  и протокол, който намалява общите разходи в сравнение с конвенционалния метод за откриване на скрит теч на вода. Ние сме фирма за откриване на скрити течове с термокамера Flir.

И фиксирани цени за следните услуги при термографско изследване

 Цени откриване на теч чрез термографско обследване с термокамера са прозрачни, без скрити такси и условия. Ние  не само може да открием и намерим източника на вашият теч или влага, но може и да го отстраним. Успешно откриваме теч от покрив, теч от съседи, теч от тераса, теч от ВиК, теч от Баня, теч от Стени и всякакви скрити и мистериозни течове на вода. Нашата успеваемост е над 97%. Повече информация за ремонт и  отстраняване на течове за гр.София може да откриете тук

Ако сте открили, че се нуждаете от услуга откриване на течове с термокамера, не се колебайте, свържете се с нас днес  на  тел: 0879855955 . 

УСЛУГА - промоционални цени до 15.08.2024г.ЦЕНАЦЕНИ-промоция
Откриване на теч в един имот150,00лв.100,00лв.
Откриване на теч м/у два или три имота200,00лв120,00лв.
Откриване на теч над три имота ( за всеки следващ )20,0020,00лв.
Откриване на теч от покриви, калкани и тераси до 300кв.150,00лв.120,00лв.
Издаване на термографски доклад и протокол0,00лв.0,00лв,
Транспортни разходи за София град0,00лв.0,00лв.
Транспортни разходи до 50 км. от София град50,00лв50,00лв.
Заявки над 50км. от гр.Софиядоговарянедоговаряне

Промоционалните цени са валидни до 15.08.2024г.

  • Термографският доклад и протокол се предоставят до 5 работни дни  след направеното термографско обследване по имеил адрес предоставен от клиента или по куриерска фирма като доставката е за  сметка на клиента. 

Неоткрития теч може да наводни Вас и Вашите съседи. 

Цени откриване на теч. Успешно Намиране на течове и влага  от ВиК, Покрив, Тераси, Съседи, Бани  и други. Откриваме течове,  мистериозни и скрити зад стена и бетон. Комбинираме дългогодишен опит, знания, умения и модерно оборудване. Достигаме до 98% успеваемост при откриване на теч на вода и влага както и техния причинител. Съчетаваме модерни и иновативни технологии заедно с  конвенционални методи за да останат нашите клиенти доволни. С нашите препоръки  описани в протокол и термографски доклад, вашият ремонт на теч ще бъде лесно изпълним без излишна загуба на време и пари за продължително търсене на проблема и ненужно разрушаване на повърхност. 

error: Content is protected !!
Обадете се сега