Ремонт на покрив

Неизбежен ремонт на покрив. Появата на влажни и мокри петна по тавана на вашият имот са предпоставка да се замислите за проблеми възникнали с цялостта на вашият покрив. И си задавате въпросите: Има ли проблем в покрива и коя е проблемната зона ? Колко е голям проблема? Колко ще ни струва ремонт на покрив? Коя фирма да извикаме? Дали ще отстранят проблема ? И много много други въпроси.

Откриване на скрит теч

Подмяната  и ремонта на повредената зона на покрива струва десетки левове на квадрат. Всяка година се правят преждевременни  ремонти на покриви поради неоткрито проникване на теч и влага в покривната конструкция Неоткритите течове водят до структурни повреди и скъпи ремонти.

С времето и в най-добрата покривна конструкция може да се появят проблеми. 

Частичният ремонт на покрив е неизменна част  от поддръжката на един покрив.  Много често когато се появи теч от плосък покрив Вие се чудите  какъв е размера на проблема и къде точно е проблемният участък .

Използването на инфрачервена камера за намиране източник и зоната на теча и влага е бърз, точен и евтин в сравнение с другите методи. 

Използването на термография за откриване на проблеми в плосък покрив

Използването на термокамера за откриването на течове от плосък покрив  позволява да се сканират големи области много бързо в сравнение с  конвенционалните методи за откриване на течове от покрив. Термографията ще ви разкрие проблемните зони които задържат влага, преди нещата да са станали необратими без да нанася допълнителни щети на вашият покрив. 

Използването на термокамера ще ви покаже точното място  и източника на проблема (повредена хидроизолация, теч от комина или бордюра)и размера на проблема. След което спокойно може да се заемете с ремонт на покрива. За повече информация  откриване на теч от плосък покрив  с термокамера  може да откриете тук 

1 Звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (42 votes, average: 4,88 out of 5)
Loading...
error: Content is protected !!
Обадете се сега