Откриване на Течове от покрив

Tечoве от Покрив 

Имате  скрити течове от покрив ? Ние ще Ви помогнем да откриете проблемното място с помощта на иновативни технологии и ще съкратим вашите разходи за откриване и отстраняване на проблема. 

течове от покрив

Течове от покрив, ние от ТермоТех  можем бързо да открием проблемния участък и да направим анализ на цялостното състояние на покрива. Идентифицирането на теч от плоския покрив с термокамера е метод при който не се нарушават повърхности. Източника и местоположението на проблема се открива с точност до 97% . Много често, водата когато проникне през покривната конструкция се абсорбира от покривните и облицовъчните материали и навлиза постепенно към конструкцията на сградата.Входа на водата ( проблемният и повреден участък ) може да е на значително разстояние от мястото на появилия се теч. Познати са няколко метода за откриване на течове от покрив като най разпространен е визуалния контакт, чрез локатор и наложилият се като най-точен и надежден през последните години- Термографското обследване. 

Термографско обследване при откриване на теч от покрив

Обследването за откриване на течове от покрив с термокамера ще покаже къде са проблемните зони в покривните конструкции. Термичното изобразяване показва температурните разлики видими. Покрива абсорбира  топлината през деня и когато темперетурите започнат да се понижават след здрачаване, той започва да я освобождава. Влажните зони отделят топлината по-бавно от сухите зони. Поради тази причина тези влажни зони са са много лесно видими  при термографско обследване.

Предимства на термографията

Изберете Термо Тех за откриване на течове от покрив

Ние можем да открием трудни течове в плоски покриви или да предвидим бъдещи такива в слаби области на покрива, където има високи нива на влага.  Виж повече в раздел  Отстраняване на течове.

откриване на течове София

Имате необясним теч или влага? Обадете се сега!  За нас няма течове които са твърде малки или твърде скрити. 0879855955

1 Звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (56 votes, average: 4,57 out of 5)
Loading...
error: Content is protected !!
Обадете се сега