Откриване на течове София Термокамера и Скенер Flir

Откриване на течове София с Термографско оборудване - ВиК Съседи Парно Покрив

Откриване на течове София. Неинвазивно и безконтактно. Откриваме скрити ВиК проблеми без да разрушаваме повърхности. Съчетаваме иновации и технологии с опита на нашите специалисти за откриване на скрити течове. Успешно откриваме скрити течове от  ВиК, Съседи Парно Терaси Покрив и др. Течове скрити в под и стена . Използваме оборудване от световен лидер на пазара за термографско оборудване – Термокамера и Скенер Flir. Откриваме източника на всеки теч и съдействаме за неговото отстраняване. Обадете се сега ! ТермоТех използва технологии за откриване на течове и ще ви препоръча фирма с най-добрите практики за  отстраняване на вашият теч от ВиК Парно Съседи и др.

течове София

ВиК услуги откриване на течове София и Страната

Откриваме успешно скрити течове в район София. Посещение в рамките на същият ден при свободен екип само за район София . За посещение в страната-предварително записан час. 

Използваме съвременна техника и неинвазивни процедури, посредством тяхната комбинация ние ще сведем до минимум вашите щети.

За нас няма значение къде живеете,  ние ще открием вашият скрит  теч. 

 

Термокамера и Скенер Flir

Откриване на скрити течове с термокамера и скенер. Метода  бързо се наложи в сектора на строителната индустрия. Термокамерата се използва в световен мащаб за бързо и точно локализиране на проблеми в различни сектори. Един от секторите е свързан с откриване на скрити течове от ВиК в Сгради. В комбинация с допълнително оборудване като скенер който потвърждава резултатите от камерата  проблемите с течовете се локализират бързо и точно. 

Откриване на течове София от ВиК между Съседи, Теч от тераса и покрив

Фирма с  опит за откриване на скрити течове в София. Успешно откриваме скрити течове от ВиК Съседи Парно Фуги Тераси. Откриване на тръби и кабели . Използваме оборудване от световен лидер на пазара- Термокамера и скенер Flir

ТермоТех - откриване на течове софия

успешно откриваме течове в следните области

Ако не откривате описан вашият проблем с теч по-горе. Не се колебайте да се свържете с нас и да зададете вашите въпроси. 

тел: 0879855955

имейл: office@viktechovebg.com

Имате необясним теч или влага? Обадете се сега!  За нас няма течове които са твърде малки или твърде скрити. 0879855955

1 Звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (55 votes, average: 4,98 out of 5)
Loading...
error: Content is protected !!
Обадете се сега