Термокамера Скенер при откриване на Скрити течове

Термокамера и термографско оборудване при откриване на течове

Термокамера и Скенер Flir  намират  приложение в строителната индустрия при откриване на течове,  компроментирана хидроизолация на покрив и тераса, откриване на тръби и кабели, топлозагуба, компроментирани клетки при соларни панели и много други приложения.

Термографската камера през последните години е основен инструмент за откриване на скрити течове в сгради.  Термографското обследване спестява време и пари от ненужо разкопаване на повърхности за откриването на теч в под и стени. Точноста и при фиксиране на проблемните зони я прави желана услуга  от все повече клиенти.  Намира приложение при откриване на теч между съседи, ВиК, Покрив, Тераса, Парно, Фуги и други 

Откриване на течове термотех

Услуги с термокамера в гр.София

Професионална термографска камера и Скенер при откриване на Скрити Течове  от фирма ТермоТех .

Ние използваме иновативни и безконтактни технологии за диагностика и откриване на Скрит Теч. Разполагаме с Правилните инструменти като термокамера и скенер Flir за да отговорим на очакванията на Нашите клиенти. 

 С Термовизионната камера могат да се фиксирта различни проблеми. Те могат да са  свързани с проблеми в плоски покривни конструкции, повредени хидоизолационни елементи на тераси, проблеми с водопровод и канализация  и много други проблеми. Но те не винаги може да бъдат индентифицирани ако не знаете какво търсите и не разполагате с правилните инструменти.

Разполагаме с оборудване и специалисти за откриване на всеки теч

Използваме Термокамера Flir е8  която разполага с MSX  за комбинирано наслагване на изображения  за  по добра визуализация и маркиране на областите на безпокойство. Камерата е с Висока IR  която позволява да видим проблеми под изолации и облицовки и да фиксираме всеки скри теч. За да потвърдим резултатите от термокамерата, ние използваме  Flir MR 176. Това се налага, защото термографската камера не вижда водата. Тя визуализира въздействието на водата върху различните повърхности. 

Когато се използва правилно термографската камера и съпътстващото оборудване , то тя помага да бъде локализиран и фиксиран източника на всеки скрит теч. 

Неоткритият теч може да наводни Вас и Вашите съседи. Обадете се сега  и ние ще ви помогнем за фиксиране на повредените участъци. Контакти Фирма ТермоТех 

1 Звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (17 votes, average: 4,88 out of 5)
Loading...
error: Content is protected !!
Обадете се сега