Теч от фуги

Теч от Фуги, диагностика и откриване на скриттеч от фуги и бани без разрушаване с Термокамера и Скенер

Теч от фуги. Фирма ТермоТех извършва диагностика и откриване на скрити течове с Термовизионна камера от Фуги и Бани. Откриваме теч в Под и Стена без допълнително разрушаване на повърхности  с Термокамера и Скенер. Успешно фиксираме теч от ВиК Съседи Покрив Тераса и др. Експресно Посещение и консултация от специалист с богат опит в термографската диагностика.

теч от фуги

Как се извършва откриване и диагностика на теч от фуги

Успешна Диагностика и Откриване на Теч от Фуги и Бани, теч между Съседи и етажи с Термокамера и Скенер от фирма ТермоТех. Откриваме течове скрити в под и стена и пътя на водата между етажите във всеки имот и сграда. Ние с термовизионната камера Flir  виждаме и невидимите структурни повреди при облицовачните и хидроизолационни елементи във вашите бани.  Подготвени сме да фиксираме всеки проблем невидим за човешкото око с пълен набор от оборудване както Термокамера Flir за откриване на проблемните зони във водопровод и канализация. Използваме Влагомер Flir за потвърждаване на резултатите от термокамерата и ендоскоп за хоризонталната канализация на вашият имот. 

Причини за появата не теч и влага от компроментирани фуги.

Компроментираните фуги и облицовачните елементи в Бани и мокри помещения е доста честа причини за навлизане на теч и влага към съседи и други помещения.  Основната функция  на фугите е те да предотвратят навлизането на вода под облицовачните повърхности и разпространяването и към съседи и съседни помещения. Причините са овехтяване на фугите, неправилно полагане и неспазване на инструкциите за полагането им. Ние успешно откриваме скрит теч и влага причинени от повредени фуги без разрушаване на повърхности с термографско оборудваме. Ние ще ви покажем в реално време проблемните зони и елементи във вашият имот без разрушаване. 

 

Защо да Изберете Термо Тех ?

Ние от фирма ТермоТех разполагаме с професионално оборудване Flir състоящо се от термокамера и скенер за откриване и диагностика на скрити течове от Фуги, Бани, Съседи, Парно, Тераси,Покрив и други. Съчетаваме богатият опит на нашите специалисти с термографско оборудване за постигане на оптимални резултати за нашите клиенти.  Ние не само притежаваме термографско оборудване, но знаем как да го използваме и разчитаме неговите резултати за да фиксираме всеки скрит теч в под и стена. 

ТермоТех предлага на своите клиенти не само да открие техният теч но има и възможност да го отстрани. 

Научи повече за отстраняване на течове тук 

1 Звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (18 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
error: Content is protected !!
Обадете се сега